За сградата

“Топ локация, подземни паркоместа, качество от Майт ЕООД.”

Жилищна сграда Топра Хисар се отличава с модерна архитектура и здрава монолитна стоманобетонна конструкция. Разположена е на ул. Топра Хисар в град Варна и предоставя отлична свързаност с най-горещите точки на Морската столица, различни магазини, училища, детски градини и площадки за разходка.

Удобни жилища

Подземен гараж

Топ локация

До магазини, хипермаркети и аптеки

До училища и детски градини

До МБАЛ „Св. Анна“

В осеметажната сграда ви очакват удобни и топли апартаменти, с идеално разположение и различни по площ. Към всеки апартамент е обособено свободно паркомясто, като са предвидени и няколко, които могат да бъдат закупени допълнително. Жилищна сграда Топра Хисар предоставя множество възможности за съвременен и пълноценен живот в град Варна.

Конструкция

  • Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см.

Общи части

  • Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл.

Асансьорът

  • Асансьорът е на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Покривът

  • Покривът е комбинация от плосък и скатен с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

Фасада

  • За фасадата на сградата е използвана комбинация от структурна мазилка, HPL Fundermax и облицовка от гранит . Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс със система от алуминиев профил.

Подземен паркинг

  • До подземеният паркинг се стига чрез хидравлична платформа. При входът е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

Сеържете се с нас